Wie ben ik?

me

Hi everyone! Dit is het dan het stuk waar ik over mezelf moet beginnen. Wie ben ik? Dat is een vraag die ik mezelf al heel lang stel. Mijn naam is Ahlam Sherine. Ik ben 20 jaar oud en studente International Communication and Media.

De betekenis van mijn naam is ‘droom zoet’. Dat past ook wel bij mij. Ik ben namelijk een ongelofelijke dromer. Zo droom ik bijvoorbeeld van een wereldreis, mijn diploma en mijn eigen blog. Dat laatste is nu een feit, mijn eigen blog heb ik nu.

Vele vragen waar mijn blognaam vandaan komt. Mijn blognaam is een mix van mijn naam met hoe ik het leven zie.  ‘La vie’ betekent in het Frans het leven en Sherine is Arabisch/Perzisch voor zoet. Het leven zie ik als zoet, begin daarom elke dag met een lach en haal het beste uit jezelf.

In mijn blog kun je veel zoetigheden terugvinden onder het kopje food, maar los daarvan zal ik schrijven over beautytips en OMG momentjes. Bedankt voor het bezoeken van mijn blog, mocht je vragen of tips hebben voel je vrij mij een bericht te sturen. Laviesherine@gmail.com

Liefs,
Ahlam Sherine