Werkt Revitalash?

revitalash-werkt-

Voor Mounira’s Mansion werd ik gevraagd het product Revitalash Advanced Wimperserum te testen. Samen met Mounira heb ik de wimperserum getest. De serum zorgt ervoor dat je langere en vollere wimpers krijgt. Klinkt als een wondermiddel, niet waar? Maar werkt Revitalash ook echt?

Wat moet je doen?
Dit product breng je elke avond  aan op je wimper-aanzet, gedurende 2 maanden lang.

Doel Revitalash
Binnen een maand moeten je wimpers als steviger, voller en langer zijn.

Mijn persoonlijke Review (Ahlam)

Nu heb ik al best lange en volle wimpers van mezelf, maar toch was ik erg nieuwsgierig naar het product. Ik besloot het product elke avond aan te brengen en na 1 maand zag je al zeker verschil. Toch ben ik er uiteindelijk mee gestopt in mijn 5e week. Nee, het lag niet aan het product, maar aan mijn eigen wimpers. Mijn wimpers zijn best gekruld, dus na een aantal weken groeiden een aantal van mijn wimpers stijl. Dit was voor mij de reden om te stoppen met het product.

pic-Lashes

Mounira’s review:
Ik heb zelf niet zulke fabulous wimpers als Ahlam, meestal laat ik mn wimpers opvullen bij de schoonheisspecialiste (wimper extension). Nu hoeft dat gelukkig niet meer, ik heb nu 6 weken de revitalash gebruikt en het werkt echt. Mijn wimpers zijn langer en voller. Ben er heel erg blij mee.

mounira-revitalash

Meer informatie over het product en Mounira’s mansion vind je hier