Vegan week 2 and this delicious vegan waffle.

10013615_10206228043399750_2053978168_n

Hola,

Mijn tweede week leven als vegan is officieel van start gegaan. De afgelopen week verliep soepel, ik had niet echt moeite met eten. Wel was er een moment op de verjaardag van mijn vriendin, dat ik het een beetje lastig had. Op haar verjaardag had zij namelijk een overheerlijk Redvelvet taart van de drie graefjes. Een van mijn favorite taartjes. Maar ik ben sterk gebleven en heb met pijn in mijn hart de taart laten staan voor wat het was.

In de week dat ik vegan heb gegeten is mijn huid een stuk mooier geworden, dus minder last van onzuiverheden. Daarnaast ben ik ook 2,5 kilo afgevallen.

 

Verder wil ik nog een heerlijk recept delen van mijn vriendin Wiebke, zij is ook vegan en heeft mij laten zien hoe je dus heerlijke vegan wafels kan maken. Het recept is voor 7 wafels:

recept:

 • 250g bloem
 • 3-4 el agave siroop
 • 1 el baking soda
 • 1-2 el olie
 • 250 ml plantaardige melk
 • 50 ml mineraal water
 • snufje zout
 • 1 tl vanille extract
 • 1 vleugje kaneel

Dan in de oven bakken voor zo’n 20 minuten. Voor meer food inspiratie check Wiebke haar instagram die vind je hier

 

Liefs,

——————————————————————————————————————————

Hola,

My second week as a vegan starts now! Last week went actually really good. I did not had any issues with food, except with the birthday of my friend. She had a red velvet cake from the ‘drie graefjes’, which is one of the most amazing bakery in the Netherlands. But I stayed strong and did not eat from the cake!

After living as a vegan for a week, I already got some positive health effects. Which is a better skin, and I also lost 2,5 kg of weight.

Furthermore I would like to share this recipe of my friend Wiebke, she is also vegan and explained me how you can make delicious vegan waffles. This is a recipe for 7 waffles:

 • 250 g flour
 • 3-4 tbsp of agave sirup
 • 1 tbsp baking soda
 • 1-2 tbsp oil
 • 250 ml plant milk (oat milk)
 • 50 ml of mineral water
 • pince of salt
 • 1 tsp vanilla extract
 • dash of cinnamon

bake the waffles for 20 minutes and enjoy. For more food inspiration follow Wiebke her instagram here.

 

Lots of love,