How to make a peanut butter chocolate bar!

Samen met Nadia van Lovely Foodies heb ik voor onze kookkanaal cooking monsters een heel makkelijk recept gemaakt. Namelijk deze overheerlijke chocolade-pindareep. De repen zijn over het algemeen  heel makkelijk te maken, heerlijk om als tussendoortje te eten, maar ook leuk om te delen. Deze repen doen me zelfs een beetje denken aan Snickers, maar dan iets lekkerder! Kun jij het geloven?

Ingrediënten

600 gram chocolade (300 gram aan elke kant)

600 gram pindakaas met nootjes

3 el boter 200 gram mariakoekjes (gemalen)

3 el honing

 

Bereiden

Smelt 300 gram chocolade en besmeer de bodem van een ovenschotel en laat het afkoelen. Mix de koekjes fijn. Smelt de boter au bain-Marie en voeg daar de pindakaas en honing door. Meng vervolgens de koekjes en het warme pindakaas mengsel door elkaar. Laat het mengsel afkoelen en smeer het dan bovenop de chocoladelaag. Daarna smelt je de andere 300 gram chocola op dezelfde manier en besmeer het over de pindakaas laag.

 

Eet Smakelijk:)

 

Ps: Excuses voor het filmkwaliteit.

—————————————————————————————————————————–

Together with Nadia from Lovely foodies we made for our kook channel ‘cooking monsters’ this amazing peanut butter chocolate bar. De bar is really easy to make, delicious to eat in a break and so nice to share. They actually remind me of Snickers, but than better. Can you believe it?

Ingredient

600-gram chocolate (300 grams on each side)

600-gram peanut butter

3 tsp. butter 200 grams of ‘Maria’ cookies (mixed)

3 tsp. honey

 

Prepare

melt 300 grams’ chocolate and lubricate the bottom of a casserole, then let it cool. Mix the butter and add the peanut butter with honey to it. Mix it all together and let the mix cool. Lubricate this mixture on the chocolate layer. Melt the other 300-gram chocolate and lubricate it on the same way on top of the peanut butter layer.

 

Bon Appetite:)

 

Ps: Sorry for the quality of this video.