OMG, dit moeten jullie zien! + video

Dit moet de meest zenuwslopende, angstaanjagende en ook nog eens reëel film worden van dit jaar. De meeste kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars uitkomt, 19 januari! Heb je geen idee wat Pretty little Liars inhoud? Mounira van Mounira’s Mansion heeft er een toffe blog over geschreven  hier kun je deze lezen. Denk niet dat dit het grote nieuws is, want Pretty Little Liars schijnt niets te zijn, met welke film er nu uit zal komen!

 

De technologie gaat tegenwoordig zo hard, dat we wel alles doen met onze telefoon, laptop en ipad. We Vloggen, Snappen, Whatsappen, Facebooken erop los. Maar wat als iemand dit allemaal in de gaten houdt? Wat als iemand jou hackt en van alles kan meegenieten met wat jij doet? Is dit niet een nachtmerrie van iedereen? Hoe goed kennen we onze geweldige technologie nu eigenlijk?

 

Ashley-Benson-Faviana

Ashley Benson,

 

De 26 jarige Ashley Benson A.K.A Hanna Marin van Pretty Little Liars, zij zal deze creepy gebeurtenissen meemaken, namelijk in de film RATTER. Zij speelt de rol van een meisje, dat slachtoffer is van een geobsedeerde jonge man. Zij denkt dat hij gewoon een leuke crush is, maar de mysterieuze man wil meer, heel veel meer.

 

Ik zal niet veel meer over vertellen, maar laat me weten wat je van de trailer vind. Ik kan in iedere geval niet wachten tot de film uitkomt.

 

I’m Always Watching Bitches – A