Lange wimpers met extra volume krijg je zo.

wimpers

Elk meisje heeft wel haar geheimen. Vandaag zal ik een van de mijne delen. Er wordt mij vaak gevraagd welke mascara ik gebruik, maar eigenlijk gebruik ik er twee. Deze twee mascaras zijn een perfecte combinatie voor lange wimpers met extra volume.

De eerste die ik opdoe is de L’Oreal Paris Miss Manga Black Mascara waterproof, deze mascara geeft je wimpers extra volume. De andere mascara die ik gebruik is de L’Oréal Paris False Lash Wings Black Waterproof Mascara, deze mascara zorgt ervoor dat je jouw wimpers goed kan verdelen en zij niet aan elkaar plakken. Ik gebruik altijd waterproof mascara, gezien er veel regen is in Nederland.

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

——————————————————————————————————————————

Every girl has her secrets and today I am sharing mine. Which mascara is giving u a lot volume and long lashes?

The first one I use is L’Oreal Paris Miss Manga Black Mascara waterproof. This one is perfect for extra volume. The second one I use is L’Oréal Paris False Lash Wings Black Waterproof Mascara. This mascara is perfect to divide the lashes. I always buy Waterproof, because there is a lot of rain in Holland.

Let me know which mascara you use!