Hair mask for curls

Hola,

Krullen zijn naar mijn mening super leuk, maar ook heel zwaar om te verzorgen. Nu werd mij vaak gevraagd wat ik doe om mijn krullen te verzorgen. Ik knip het regelmatig, maar verder verzorg ik het goed met maskers. Dan heb ik het niet over die chemische maskers uit een potje, maar gewoon lekker een zelfgemaakte masker.

ingredients:

2 eieren

2 el olijfolie

2 el argan olie

2 tl honing.

Mix het goed, breng het aan en laat het 1 of 2 uur inwerken. Daarna heel goed uitspoelen met shampoo. Je haar voelt een stuk verzorgder aan. Dit doe ik overigens 1 a 2 x per maand.

Liefs,

 

Ahlam

 

——————————————————————————————————————————

Hola,

 

So the most of us like curls, but did you know that the treatment of curly hair is really hard. A lot of people are asking me what I use for my curls. I actually use a lot of hair masks. And not the chemical one from a bottle, but one ‘Do it yourself’.

2 eggs

2 TBSP Olive oil

2 TBSP Argan oil

2 TSP Honey

 

Mix it al together, apply it, wait for 1 or 2 hours and than wash it really carefully. I use this months 1 or 2 times a month.

 

Lots of love,