Even voorstellen, onze dieetblogger!!!

monique gewijzigd

Hallo,
Aangezien jullie de aankomende tijd regelmatig tips, persoonlijke ervaringen en waargebeurde anekdotes uit mijn leven zullen gaan lezen op LaVieSherine, is het misschien wel leuk als ik mijzelf eerst even voorstel.

Mijn 11141167_985500474816365_3726157564185166134_nnaam is Monique Doerga. Ik ben 34 jaar. zo’n 14 jaar geleden heb ik de liefde van mijn leven ontmoet, namelijk mijn man; Rajesh. Inmiddels zijn we 11 jaar getrouwd en we hebben 2 dochters; Sharina van 11 jaar en Chiara van 9 jaar.

Zoals jullie misschien al eerder hebben gelezen en gezien op de blog, hebben de afgelopen jaren zowel mijn uiterlijk als mijn innerlijk een behoorlijke transformatie ondergaan. Drie jaar geleden ben ik op eigen kracht (zonder operatie) 44 kilo afgevallen. Inmiddels ben ik drie jaar op gewicht en afgelopen januari heb ik “een bekroning” voor mijn harde werken gekregen. Eind januari van dit jaar ben ik namelijk geopereerd aan mijn buik om daar het overtollige huid van mijn buik te verwijderen, wat ik had overgehouden aan het vele afvallen. Een zogeheten buikwandcorrectie. Dit was voor mij de kers op de taart, mijn persoonlijke beloning. Dit was voor mij de definitieve afsluiting van een ongezonde periode in mijn leven… Het was een pittige operatie, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren. En het litteken wat ik eraan overgehouden heb (van zo’n 60 cm…)! Het zal op een gegeven moment haast niet meer zichtbaar zijn, maar hetgeen wat je wel zal blijven zien is voor mij geen enkel obstakel. Het herinnert mij aan hetgeen wat ik bereikt heb. Het is absoluut geen makkelijke weg geweest, maar uiteindelijk heb ik het, als ik het even zo mag zeggen, toch maar geflikt!
11973784_1022352537795461_225892862_oNu is mij gevraagd naar de reis van mijn leven. Deze zware reis die begon bij 113 kilo en eindigde bij 69 kilo, die wil ik graag met jullie delen. In de blog lees je er meer over; hoe het is begonnen, de obstakels, de overwinningen die ik onderweg ben tegengekomen en eindigt tot aan de uiteindelijke finish. Dit ga ik doen door tips en ervaringen met jullie te delen. Soms in de vorm van sportieve tips, de andere keer in de vorm van lekkere recepten. Uiteraard zal ik waargebeurde anekdotes en momenten waarin ik het wilde opgeven ook verklappen, want die waren er uiteraard ook… ;-)

 

Uiteindelijk is het me gelukt om af te vallen en nog belangrijker, inmiddels al drie jaar op gewicht te blijven! En 1 ding is zeker…. als ík het kan, kan iedereen het!

Ik hoop alleen maar dat mijn persoonlijke ervaringen tot steun mogen zijn aan een ieder die deze strijd ook aangegaan zijn of nog aan zullen gaan! Om deze reden heb ik de vraag om dit blog te gaan schrijven in dankbaarheid aangenomen. Ik voel me vereerd en zie ernaar uit. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan kunnen jullie altijd hieronder of via de facebookpagina reageren. Ik zal mijn best doen om alle eventuele vragen te beantwoorden.

Aangenaam kennis te maken en tot de volgende keer.

Liefs,
Monique.