5 dingen die ik haat in de ochtend.

morningggg

De meeste die mij een beetje kennen, weten dat ik absoluut (ik herhaal absoluut) geen ochtendmens ben. De lezers die mij nog niet kennen hierbij; ‘Ik ben geen ochtendmens!’ Dit zijn mijn grootste irritaties in de ochtend. Ik durf te wedden dat de meeste meiden zichzelf hier ook in herkennen.

  1. De wekker, ik heb het meest verschrikkelijke alarm ooit. Het geluid van een loeiende sirene maakt mij iedere ochtend wakker. Ik hoor je al denken, ‘waarom neem je niet een ander alarm?’ Dat heb ik geprobeerd, maar dan word ik niet wakker. Ik ben ook het type dat mijn alarm zo lang mogelijk uit stelt.
  2. Een badkamer die bezet is, dan kom ik eindelijk mijn bed uit en zie ik dat de badkamer bezet is, shoot me please! Gezien het feit dat de mensen in mijn huis er altijd lekker langzaam over doen, kruip ik vaak mijn bed weer terug in met de hoop dat ik niet weer in slaap val.12029097_820411434771842_1488727728_n
  3. Het aanbrengen van een eyeliner, de meeste meiden kennen deze issue wel. Niemand (ik herhaal niemand) kan perfect een eyeliner aanbrengen. (Tenzij je beide ogen afplakt, but ain’t nobody got time for that!’ Toch geef ik het elke ochtend weer een poging. Het zit zo mijn linkeroog lukt altijd perfect, maar het rechteroog laat me altijd in de steek. Dit maak ik dan mee op de vroege ochtend.
  4. REGEN, ik houd van Nederland. En heel soms houd ik ook van regen, raar maar waar. Alleen niet op de vroege ochtend. Dan zit mijn haar eindelijk perfect nadat ik het 5 keer opnieuw heb moeten doen, begint het keihard te regenen. Ik heb van mezelf een bos krullen, maar als ik dan mijn haren stijl, dan begint het plotseling te stormen.
  5. Openbare vervoer, alhoewel ik echt onwijs veel van reizen houd, haat ik het ov op de vroege morgen. Bussen en treinen hebben bijna altijd vertraging, ik vraag me af hoe ze het voor elkaar krijgen. Is de trein er eindelijk, dan zie je iedereen rennen, duwen, trekken en dansen voor een zit plek. Het lijkt net op de hungergames.

Dit zijn een van mijn grootste irritatie-factoren in de ochtend. Alhoewel ik er nog genoeg kan bedenken, ben ik benieuwd naar jouw irritaties op de vroege morgen.